Pihuškov Blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

My Friends (Take 2)

.. aktualizácia a pridané playlisty osôb mne najbližších :)

 Život a ľuďia sa menia každý deň. Občas zásadne občas len o tých már mikrometrov, čo nám za noc narastú vlasy ale meníme sa. Ja som sa za pol roka čo mám blog zmenil možno zásadne možno len pár novými vecami na oblečenie a brigádou ale toť jedno. JE ČAS NA AKTUALIZÁCIU!!!

 Znova zas a ešte stále som sa rozhodol, že vám napíšem o mojich naj osobách :) je to mini sebranka úžasných ľuďí. Každý z nich má iné problémy, iné kvality a inú dĺžku vlasov samozrejme. Takže hor sa do predstavovania. Takisto ako naposledy najprv spomeniem Kamarátov (aj teraz je to K úmyselne veľké). Tu sú!

 

Alenka (Moja „staršia sestra“) – úžasný kus čloweka a nepoznať ju osobne tak by som asi pochyboval, že by som s takou osôbkou mal niekedy dačo spoločné. Má big úprimné orieškové oči a veľké srdiečko :) Viac krát mi pomohla keď som potreboval dakam sa pohnúť v mojom citovom živote a viac krát mi vybila aj posledný náznak zubov z úst vankúšmi a ovčekou z čajovne :D) Momentálne sa nestretávame tak často ako kedysi ale to sa dáko ešte domyslí :) Samozrejme rád by som ešte dodal, že je zlatá a strašne rozlietaná furt je dakde inde .. zázrak je odchytiť si ju na dlhšie :) a som rád, že som ju spoznal a hlavne, že som ju spoznal vtedy kedy som ju spoznal a tak pekne „náhodne“ :)

 Playlist: Nejaký ten trancík. Či už Armin alebo Paul van Dyck toť jedno. Počúva veľmo kvalitnú tanečnú hudbu a sľúbil som jej návštevu našej lokálnej dedinskej diskotéky spolu aj s Radoslavom (kuk dole).

 

 

Dominika (Moja drahomilovaná Knihomolka) – druhý kus čloweka, ktorý viac než môžem. Múdra a dobrá dievčina. Veľmi dobrá opora a vždy mi pekne pushuje ego do výšin a také osoby sa neobhliadajú :) Veľmi príjemne sa s ňou rozpráva (tak asi ako s každým tu v tomto článku spomenutým) a dievča má rozhľad. Hlavne čo sa kníh a filmov týka. Toť asi kvôli jej fetišom na tieto dva druhy umenia a možno aj kvôli niečomu inému. Kto vie? Problémy sa jej lepia na nohy tak, že sa až čudujem ale v poslednom období je to toršku lepšie, alebo mi o tom menej hovorí, ale dúfam, že je to skôr ten prvý prípad.

 Playlist: V poslednej dobe si fičí na Horkýže slíže. Trochu detinské ale keď ju to baví tak je to fajn. Na zasmiate je toho len málo lepšieho :) A okrem toho pokial sa nemýlim taký dobrý rock (Dajme tomu, že AC DC, W.A.S.P. a tak) a popík klasický dajme tomu, že slovenský :).

 

Pierre l´Écharpe (úchylný španiel) – No Pierre je kapitola sama o sebe. Je rodina so svetoznámym slovenským skladateľom Svetozárom Stračinom a gény nezaprie :) Nádejný začínajúci klavirista, ktorý nenávidí noty a hrá podľa ucha (profesionál pozná laik žasne)(ja patrím do druhej skupiny). Má v sebe aj dáky ten gén Cassanovu a možno trochu aj pedofila ale to nieje vedecky dokázané takže to spomeniem len po boku. Má fetiš na všetky samice a mám dojem, že čím mladšie tým lepšie. Ale čo všetci sme nejaký. Tiež má veľkú záľubu v nosení rozlišných prúžkovaných ponožiek (na každej nohe inú) a neustále nosí svoje čierne sačko alebo modrú košeli s červeným svetrom (všetko ťažko značkové). Ale základ je ten, že je to zaujimavý chalan so svojským zmyslom pre humor, dobrou pamäťou na divné veci, viacerými fetišmi a celkom dobrým hudobným vkusom a ktorým pravidelne chodím na koncerty (lebo byť na koncerte sám je divnéééé). Tiež má založený blog, ktorý je omnoho lepší a úspešnejší ako ten môj takže len čo dočítate toto hop hop tam :) www.pierre.blog.sk

 Playlist: No Pierre má premenlivý vkus ale drží sa pri jazzovitejších a ambientnejších veciach. Či už nejaký ten nu jazz, turntablism, lo-fi, trip hop alebo ambient hip hop. Spísal mi aj 2O pesníčiek, ktoré by jeho vkus teraz  asi vystihli takže BEHOLD!!
(Birdy Nam Nam – Absesses, Hives - Die, All Right!, The Jimi Hendrix Experience - Purple Haze, Weather Report – Birdland, Beatles - Come together, Yann Tiersen - reu de cascades, Yonderboi - Cantaloupe island, Koop - I see a different you, Mr Scruff - get a move on, Erik Alfred Leslie Satie – Gymnopedie III, Dj Shadow - the 6 day war, Dave Brubeck - take five, Amon Tobin – Switch, Dj Food - young aging rebel, Damien Rice – Eskimo, Paolo Nuttini – New shoes, Hiromi Trio – Love and laughter, Drechsler – Listen, Erik Truffaz and Ed Harcourt - nobody puts the baby in the corner, Radiohead – Karma police) Uff toť všetko.. som skoro umrel kým som to naformátoval poriadne..

 

Raduš (Trapašica – Vačica) – Zlaté dievča. Trochu trápne, trochu milé proste tak akurát :) Jediné čo mi na nej teraz echt vadí je to, že sa nachádza v Amerike a vráti sa až v Júni. Ale čo prežijeme dáko. Fajnové dievča. Úprimná, dobrá a dobrosrdečná. Je samozrejme dostatočne cvoki aby ma nenudila a .. čo ja viem? Rád som s ňou chodieval venčiť jej sučku a rád som jej cez hodiny “hladil nohu”. Viem, že jej chalan by mi teraz tú nohu asi najradšej odpílil ak by som to spravil ale aj tak. MF robím to len preto, že ju mám rád pre nič iné :) Ale ako som spomenul je v USA a kým si nezohnám nohu tak dlhú aby dočiahla do Californie tak sa môžem dať vypchať. Ale na nete je všetko takže kúpime neva :) Radka má aj vďaka tej ceste pridanú hodnotu. Mám príležitosť zistiť aké je to bez nej a .. no chýba. V triede nieje žiadna baba čo by ju I len trochu mohla nahradiť. Akože fajn baby ale smola nestačíte!!!

 Playlist: Uff u Radky budem skôr tápať v tme ako ponúkať info (aktualizácia oneskoro takže don´t worry) ale. Čo viem tak počúva taký “skaterský punk rock” čo pochytila od svojho ex a popík. Ale taký dobrý ako IMT smile a podobne. Len občas vytasí dáku neznesiteľnú vec (často sa snaží spievať ale NEVIE TOOOOO!!! :D). Ale čo sa týka hudby je veľmi otvorená. Nepohrdne ani jazzrockom a podobne ak je kvalitný (unesená z Valihoru takisto ako ja :D).

 

Račko-san (Blondiačik) – Metalista v tele programátora :) To by ho možno aj vystihlo. Príp. Blondiak s modrými očami. Ľahko prepadá mániám (ale nie veciam typu Pokémoni, Tamagoči, Superstar a Tokyo Hotel). Hlavne veciam čo sa týkajú hrania na pc a podobne. Je to naj čajový maniak s osôb, ktoré si držím viac než blízko a veľmi príjemne sa s ním kvasí v čajovni (takisto ako s Alenkou!! S tou asi naj :D), síce sme už dávno neboli just the two of us. Je pracovitý typ a celkom zručný. Neviem či má talent alebo i len náznak fantázie ale je jasné, že tvrdou prácou sa naučil úžasne kresliť. Nevie síce kresliť nič z hlavy ale v copyarte je hustýýýýý ako kilo soli v polkilovom sáčku (hlúpejšie prirovnanie ma asi ani nemohlo napadnúť ^_^`). Tiež začal už dááávno písať knihu-neknihu, ktorej vymyslel divný názov ale na kvalite jej neuberá. Pomaly ale iste ju publikuje na www.teafoos.blog.sk takže aj tam sa môžete niekedy z nudy kuknúť :)
 P.S.: Aby som nezabudol! Fičí si na turckom porne čo je divné ale má celkom dobrý vkus na samice :) Viac krát sme sa zhodli v tejto veci v názoroch.

  Playlist: Zväčša metal. Nič extra progresívne ani podobne len také klasičky ako Metallica, Iron Maiden alebo Stratovarius (ten spevák je hrozný) a aj také viac „LoTR“ veci ako Blind Guardian. A samozrejme nemetalové „LoTR“ veci ako Enya, Gregorian choral a tak. A samozrejme ding dong metal za sprievodu Tiersena alebo nejakej inej pomalšej klavírnej veci. + Guano Apes vraj.

 

No toť ku kamošom teraz tu mám ešte kategóriu priatelia. Tu narozdiel od Kamošov nastala aj personálna zmena. Zase raz ako vždy keď táto skupina narastie tak sa nárazovo znížila na jednu osobu a tou je... (chvíľka napätia) ...

 

Rado (Com@nder) – môj verný druh, spoločník a spolusediaci. Poznáme sa už 11 pomaly 12 rokov. Pozná ma najlepšie zo všetkých a je proste fajn. Dá sa s ním kecať skoro o všetkom cez politiku, školu, pc hry, ženy až po neviem čo. V pohode chlapík, ktorý je výrazný hlavne svojou pre kopu ľuďí až prehnanou úprimnosťou. Nech už si o komkoľvek myslí čokoľvek dá mu to najavo a slušne :) Je to cool vlastnosť a cenním si ju. Tiež ma párkrát podržal ani nevie ako a úprimne si bez neho už svoj život neviem ani predstaviť. Je to taký pilier v mojom svete ku ktorému sa vždy môžem obrátiť. Ako negatívnu vlastnosť môžem povedať len určitú formu „rasizmu“, ktorý pestuje odkedy dočítal korán. Proste nemá rád moslimov. Mám dojem, že preháňa ale kto vie? Ak by stretol moslima tak by mu aj tak nebulížil len by mu povedal svoj názor (kto vie čo by on potom neskončil ako ten, ktorému ublížili ^_^`).

 Playlist: „Počúvam v podstate všetko okrem hip hopu a dychovky.“ By vám na otázku čo počúva iste povedal ale ja mám prestnejšie info :) Naozaj je hudobne otvorený ale fičí si hlavne na trance (takisto ako Alenka) a to hlavne na Above and Beyond, Paul Van Dyckovi a samozrejme Arminovi a jeho aSoT-och. Občas počúva humusný pop ale to len pre pobavenie a veci ako Rage aganist the machine príp. nejaký ten nu jazz (Koop, Jazzanova.. atď.). Jeho NAJ interpréti sú určite Air. (Mali ste ho vidieť aký naštvaný bol keď neboli na pohode.)

 

Dobre to boli osoby pre život nezbytné a súčastne osoby, ktoré aj mne dávajú najavo, že som viac ako vzduch. Predpokladám, že očakávate bonus ako naposledy ale .. ee :) Pre dnes mi stačia týto ľudkovia. Chcel by som vám všetkym šiestim poďakovať za to, že ste a za to že sa vaše životné púte pretli s mojimi. THX ste super :)


Ludia | stály odkaz

Komentáre

  1. No
    2 Piho (ku mne :P): celkom si ma vystihol aj humorna forma ti ide ako badam :) a dokonca tam je menej lzi ako o mne rozsirujes po tvojom epsilonovom okoli :D
    publikované: 09.11.2007 21:40:32 | autor: teafoos (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :)
    aj ja dik za pekny opis..
    publikované: 10.11.2007 20:42:27 | autor: Pierre a.k.a. úchylný španiel (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. no vieš čo?!
    :D ale nie nie nestresuj, nejdem ťa za nič glbať, lebo je to veľmi pekne napísané a zase budem chvíľku chodiť ako horenoska :D k tej hudbe... horkýže mám rada, lebo sú to čistí recesisti, pacienti a ničomu sa fakt nebránia, žiadna servítka pred ústa :) inak vo mne nastala trošku zmena... počúvam úplne že všetko, ale podľa nálady... niekedy mám chuť na Apocalypticu (pri tom zvyknem zaspávať...alebo ešte Edith Piaf sa strieda s Elvisom Preslym), inokedy nejaký lightový pop (je jedno či slovenský alebo zahraničný) ale v playliste mám aj trance, rock, staré klasické hity (Kráľovná bielych tenisiek a spol.).... je toho veľa ;) + aby som nezabudla, problémov je menej a ty veľmi dobre vieš, že to všetko s tebou rozozberám a otravujem :) a za to, že ich ubúda vďačím aj tebe zlatko, lebo mi pomáhaš bojovať s nimi.... kujeeeem :)
    publikované: 11.11.2007 00:10:15 | autor: knihomolka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014