Pihuškov Blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

My Friends

..ľuďia vďaka, ktorým je môj život tak super :)

Rozhodol som sa, že napíšem nejaký ten mini článoček o mojich priateľoch a Kamošoch (to veľké k je tam úmyselne). Je ich len veľmi málo ale za to si lepších nemôžem ani priať dá sa s nimi zasmiať, vážne porozprávať, ožrať, cestovať, počúvať hudbu.. proste všetko.

 

Najprv napíšem o Kamošoch je ich len 5 takže to nebude až také dlhé :)

 

Alenka – ona je moja „staršia sestra“ vždy mi pomôže a v horších prípadoch mi vymláti z hlavy dáke moje blbosti, ktoré sa zrodia v mojej chorej mysli. Počúva trance a stretávam sa s ňou len občas lebo neni z mojej dzedziny ale cenním si ju o to viac. Nebyť jej rád tak niesom tam kde som (síce väčšinou som ich nepočúval a potom to tak aj dopadlo ^_^´).

 

Dominika a.k.a. Knihomolka – aj táto slečna býva za horami za dolami ale nič to nemení na tom že je super. Poznám ju už skoro zo 2 roky a je super. Sčítaná,milá a všeličo iné. Len ma mrzí, že chúďa dievča má viac smoly v živote ako niektorý aj za 3 životy a nie, že za tých krátkych 17 rokov čo má za sebou. Ale dúfam, že sa to časom zmení J

 Dodatok: nepoznám osobu, ktorá by čítala viac ako ona takže akonáhle potrebujem prebrať hocičo a lecakej knihe tak sa obrátim na ňu.

 

Pierre a.k.a. úchylný španiel – tohto týpka som spoznal pri svojom príchode na gymnázium. Je celkom múdry a sarkastický ale nesmieme vynechať aj to, že je to malý snob a casanova. Pravidelne behá aspoň za 15 babami, ktoré sú proste „supeeeeeeer“ a tak. Ale nebyť toho nebol by to on + Je to osoba, s ktorou pravidelne chodím an rozličné akcie ako napr. Animecon alebo Bratislavské jazzivé dní.

 Dodatok: má dobrý hudobný vkus a občas je trápny(ale na mňa nemá)!! A nakoniec čerešnička na torte je to parkourista :D)

 

Raduš – tak toto je osôbka, s ktorou pravidelne chodievam venčiť psíka (samozrejme, že jej ja žiadného nemám) pravidelne pri tom prebereme najnovšie zaujímavosti novinky a trapasy, ktoré ju za poslednú dobu napadli (a tých je teraz dosť lebo bola kvôli chorobe 2 týždne zavretá doma a už jej to lezie na mozog). Keď je mi zle vždy sa ma snaží dodržať až na to, že narozdiel od rád mojej „staršej sestry“ tie jej sú dosť na figu ale dnaží sa to si cenním a preto o nej aj teraz čítate.

 

Račko-san a.k.a. Blondiačik – môj čajový partner a asi jediný metlák, ktorý nosí štvorčekavé košele. Je to fajn chlapík celkom vtipný a inteligentný .. dosť často podlieha až mánickou posadnutosťou na isté veci (teraz čaje,bleach,jedna nemenovaná baba a turecké porno + dota) ale aspoň sa chlapec nenudí. Kedysi dávno zbieral minerály .. viem že je to odveci ale MUSEL som to spomenúť :)

 

Tadadadadá .. a teraz prichádza vyvrcholenie idem písať o dvoch naj osobách čo mám o mojich priateľoch:

 

Raduško R. aka com@nder – dlhú dobu môj jediný priateľ a absolútne super chalan. Jeho myšlienkové pochody sú ešte nevyspitateľnejšie ako tie moje al aj vďaka tomu sa s ním člowek nikdy nenudí (a to ešte nehovorím o tom aký je keď má v sebe dáku tú kvapku vína :D). Je uprímný, podľa niektorých ľuďí až príliš, a tiež trpí mánickými posadnutosťami ako Račko-san :) medzi tie Radove patrí teraz trance (prestnejšie State of Trance.. Pravidelná rádio show, ktorú robí Armin van Buuren), hranie RD (taká ťahová netová stratégia) a samozrejme dota :) .

Rado mi robí spoločnosť už od 1. ročníka na základnej škole a dúfam, že s ním budem kamoš ešte veľmi dlho.

 

Zuzu – ona je moje teraz už bývalé dievča. Je neuveriteľne super. Je uletená, milá, inteligentná, tolerantná a všeličo ešte. Síce sme už rozídený berem ju aj tak za naj babu akú poznám a rád s ňou trávim čas a asi ako jediná (ak nerátame rada) vie odhadnúť kedy je mi zle aj keď sa to snažím skrývať a vždy sa mi pokúša pomôcť. Tiež mi veľmi dôveruje čo je vec, ktorá sa neprehliada a.. a neviem. Proste ju berem ako priateľku a dúfam, že tak ešte dlho ostaneme.

 

A tadadadááá .. to mal byť akože koniec ale keďže som vo švihu tak sem hodím ako bonus ešte 2 osôbky, ktoré síce nepatria do týchto kategórií ale v poslednej dobe s nimi trávim dosť času v škole tak asi stoja za zmienku. Sú to moje 2 obľúbené prváčky z nášho dzedzinského gympla.

 

Werča a.k.a. EMO girl – je to celkom zaujimavá osôbka, s ktorou (ako so všetkými už spomenutými) rád trávim čas. Pravidelne býva ponorená v myšlienkach a ja sa rád brebáram tou spleťou názorou. Je to taká malá fylozofka čo je dosť jedinečné na náš vek a je to super. Takisto ako Pierre aj ona sa rada oddáva tomu krásnemu športu zvanému parkour a pomimo robí ešte fotomodeling a podľa mňa jej to aj ide.

 

Peťka – túto osobu poznám zo všetkých spomenutých najkratšie ale za ten mesiac čo ju poznám mi dosť prirásla k srdcu. Nejdem sa tu rozpisovať lebo ju ešte veľmi nepoznám ale spomeniem aspoň to, že s ňou nikdy nieje nuda a má pekné ruky :) + má dosť pomýlené vnímanie sveta lebo všetky ovčeky nazýva ovky čo je divné ale člowek si zvikne.

 

Toť všechno ohľadom mojich Kamošov a priateľov díky za prečítanie a už vopred sa teším na vaše názory, pripomienky, nemilosrdnú kritiku môjho štýlu písania a všeličo iné. See ya do budúcna. Nabudúce príde malý trápny EMO príbeh takže tešte sa!!


Ludia | stály odkaz

Komentáre

  1. LOL
    pekne clanocky.. setqy tri .. aj ked nemam rad niektore vercine emo pribehy (ale nohovorte jej to mohla by sa urazit).. si ma nastval definitivne si idem zalozi aj ja blog... Good Lag
    publikované: 29.04.2007 18:25:58 | autor: Pierre a.k.a. úchylný španiel (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Dik, Peto
    Ani som nedufala,ze by si mohol mat rad a ani som nevedela ze ich citas, ale ok :D:D:D:D.

    A dakujem Pihuskovi za to,ze si nas spomenul (dakujem aj za Petu v pripade, ze sem pride neskor a uz bude odveci sem hadzat komentar)
    publikované: 29.04.2007 21:01:55 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. hadzem komentar,aj ked uz bolo podakovane za mna :)
    dakujem ze si ma spomenul :) vazim si :)
    a ovky su ovky,neni su ovceky,sak to sa ani neda napisat :DDD
    ovky a bodka :P
    publikované: 29.04.2007 22:25:55 | autor: kari (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. akoze chapes
    bolo mi povolene napisat komentar aj za cenu, ze by mohol pihovi sposobit nevolnost.tak teda piseeeem, pretoze som zhrozena ake bludy o mne pihisko rozsiruje...vraj davam zle rady! akoze vdaka komu ma dobre znamky po pisomkach? ha?:) ale dobre vieme kazdy svoje a zadalsie nesibe mi len ked som doma zavreta dvaa tyzdne sibe mi vzdy ked je nizky tlak:) thats all peace
    publikované: 06.05.2007 14:16:56 | autor: radulienka najlepsia na svete (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. to Vera
    njn.. nazory su fajn.. ale tie emo pribehy.. ja som tak citovo zalozrny clovek, ze mi vzdy smutno pride.. preto ich nemam rad..

    to Piho
    Sorry za OT ;)
    publikované: 07.05.2007 06:32:58 | autor: Pierre a.k.a. úchylný španiel (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Na cool :)
    1. Celkom cool popis ... :) az na par veci (hlavne tych v zatvorke :) Sice som fanatik do niektorych veci ale aspon postupne!! :D nie naraz ... ved vsetko s mierou ...
    2. pekne zoradene mena podla abecedy :) mne by sa to nechcelo ...
    3. len tak dalej ... okrem toho tureckeho porna CO JE V SKUTOCNOSTI SOUNDTRACK K TROJI ABY VSECI VEDELI :))
    publikované: 13.05.2007 08:41:55 | autor: racko-san (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. TO JE KRUTÉ
    SPOMÍNAŠ TU 9 ĽUDÍ A PRITOM ANI JEDEN ČERNOCH, TO JE DISKRIMINÁCIA. HAMBA TI. TFUj TFuj
    publikované: 13.05.2007 13:57:58 | autor: F(r)iend? (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. to račko
    omg .. to som nepostrehol .. mi tá abeceda vyšla náhodne ^_^`
    publikované: 13.05.2007 20:59:28 | autor: pihoslav (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. OKrem
    petky (ktoru mimochodom osobne nepoznam :) ...a mal by si tam spomenut niekoho ako povedal F(r)iend?
    publikované: 14.05.2007 08:15:10 | autor: racko-san (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. nemyslím to rasisticky
    ale nemám nikoho čierneho koho by som mal dostatočne rád a komu by som dostatočne veril takže .. nie nespomeniem! ..
    publikované: 14.05.2007 20:54:48 | autor: pihoslav (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. pihuško môj milovaný!
    Chcem sa ti srdečne poďakovať, za tvoje úprimné popísanie mojej osoby na tomto skvelom blogu... :) fakt...vieš dobre, aký skvelý máme vťah, vieš že pri tebe stojím za každých okolností a teším sa na prázdniny, kedy ma prídeš kukknúť za tie hory, doly, čo nás od seba delia.... + btw nechval ma tolko, predsa taká sčítaná zase nie som :)
    publikované: 13.06.2007 15:11:14 | autor: knihomolka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014