Pihuškov Blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Krásne banalitky

.. alebo čo mi robí radosť?

Dneska som dal nemenovanej osôbke, ktorú mám veľmo rád a týmto ju zdravím kvietok :) Prestnejšie štipček, ktorý vyzeral ako kvietok. Potešil ju a ladil k jej oranžovým Hello Kitty ponožkám (milujem Hello Kitty). Pointa je taká, že som to spravil spontánne a cítil som sa dobre a dúfam, že aj ona. Vždycky ma takéto drobnosti potešia, či už ja niekoho iného prekvapím aleno niekto iný mňa. Nemusí to byť materiálna záležitosť ale aj pekné slovo, list, objatie, pohľad. Banalita, ktorá “spravý deň”. Keď mi kamarátka raz povedala, že mi to pristane, keď ku mne prišiel jeden známy po dlhej dobe bez ozvania. Proste fajn drobnosti :) ..

(Typické) A čo vy? Aká bola posledná “banalita”, ktorá vás potešila? Kto vás ňou poteškal alebo koho ste ňou poteškali vy?

 

A rada na koniec. Ak máte dakoho radi povedzte mu to, nečakajte na príležitosť lebo jeden deň tu niekoho máme a druhý nie, nech sme v hociakom veku. Toť všechno :) Ja aj všetky  moje čechizmi a gramatické chyby sa tešíme na vaše komentáre. See ya mafia.


Aj vy mi dačo napíšte | stály odkaz

Komentáre

  1. :)
    tak ak sa mam priznat,mne dnes spravil strasnu radost jeden moj priatel,ktory mi daroval taky oranzovy kvietok,da sa povedat stipcek presne k mojim oranzovym hello kitty ponozkam :D:D
    bolo to od neho strasne mile,a mu chcem aj takto este raz podakovat a ze ho mam rada mu odkazuje ;)
    publikované: 29.09.2007 22:20:11 | autor: kari (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :)
    Vdaka presne o takuto radu som žiadala. Tak mám mu to povedť, len neviem akou formou... Čo ak tým že mu to poviem pokazím to čo ešte ani nieje, čo ak nemá záujem
    publikované: 29.09.2007 22:29:37 | autor: strapateslnko (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. tak to neformuluj ako záujem
    len povedz že ho máš rada :) to stačí... alebo daj nejaké kamarástke gesto len do neho pridaj trochu strapatého dievčenského (ženského) šarmu pokial ti ide o viac :) .. ale podľa mňa terab hovoriť ľuďom že sa majú radi aj keď nejde len o sympatie ale hociako .. takže tak :D)
    publikované: 29.09.2007 22:38:25 | autor: pihoslav (e-mail, web, autorizovaný)
  4. ...
    Mohla by som to napisať ako som napísala v mojom blogu, ale z toho je jasný záujem. Okrem toho sa mi to zda prekomplikovane...
    Ja už neviem...
    V tom prvom maily, ktory mu neprišiel som mu napisala ze ho mam rada ale ked neprisiel... cim dlhsie rozmyslam ako, tym viac vaham a zacinam sa bat... skontroluj mi to na mojom blogu prosím...
    publikované: 29.09.2007 22:50:48 | autor: strapateslnko (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. krásna téma
    maličkosti dokážu veľmi potešiť... napr. mne stačí keď si na icq a pekne spolu debatujeme o všetkom možnom i nemožnom... alebo keď mi povieš, že ma máš rád, alebo tie tvoje "hlody" :) Merci chlape :)
    publikované: 31.10.2007 14:12:11 | autor: knihomolka (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Čokoľvek...
    ...darované z kamarátstva alebo lásky poteší vždy. Neviem, čo to bolo naposledy, ale jedna vec nemala chybu: Umelohmotná ružička, urobená z vystrihnutých umelohmotných kúsočkov z PET-fliaš a pozliepaných na základe fyzikálnych vlastností danej látky za pomoci ohňa/zapaľovača dokopy. Nebolo to z lásky. Ale bolo to krásne gesto. Krajším už možno bola len možnosť previesť sa na motorke (ilegálne, s výsledkom krásnej búračky a škaredo rozbitého kolena :D), mimochodom od tej istej osoby. A ešte retiazka, strieborná, od maminy vyššie spomínanej osoby, ktorá mi už trikrát zachránila život ;), fakt, a trikrát som ju už takmer stratila - raz mi spadla v knižnici, ale vždy som ju našla... Osud?
    publikované: 29.11.2007 21:00:09 | autor: lennerka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014