Pihuškov Blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Blogy naše každodenné

.. alebo čo pre vás znamenajú blogy?

Deň zamračený a chmúrny ako každý iný a ja sedím na pc. Čo teraz? KUKNEM BLOGY! Ako vždy . Ale prečo? Neviem presne. Kuknem či kamoši nehodili kúsok svojich duší na net príp. niekto cudzí. Či náhodou Bratislavitae nemá na blogu nové fotky alebo duchaplný článok. Či kysučanka nemá zase dáky všedne nevšedný príbeh zo života pripravený na moje prečítanie. Či má Kryštálik zase dáky hlavybôl kvôli vzťahu s Filipkom alebo dačomu podobnému. Či Pierre už konečne dopísal kašmírový šál alebo či náhodou sa tam dakde v tej hromade informácii nenachádza chýbajúci kúsok mojej duše... Kuknem zistím prečítam a občas aj okomentujem. A puff! Odpojím sa zo siete a idem ďalej. V horšom prípade hodím aj ja kúsok svojej beletristickej duše na net a pozorujem čo na ňu ostatní (v poslednej dobe zväčša nič :D) ..

A čo vy? Čo pre vás znamenajú blogy? Prečo ich radi čítate a píšete? A čo radi čítate a píšete? Teším sa na vaše názory.. see ya mafia :D)


Aj vy mi dačo napíšte | stály odkaz

Komentáre

  1. ani neviem,
    nasla som si tu novych znamych, a som zvedava na ich pribehy, na ich kazdodenne radosti a starosti. a uz som si na to zvykla, ze hned ako zapinam mozillu, po firemnych veciach a maily, zapinam blog....
    a citanie aj pisanie zavisi od nalady, kedy ako....
    publikované: 27.09.2007 16:53:54 | autor: hviera (e-mail, web, autorizovaný)
  2. hm
    rada ich citam, lebo su tu zaujimave prispevky a rada ich pisem, lebo sa odreagujem a potom tak nevrcim na okolie, ked mam zlu naladu, vylejem si ju na blog, ked mam dobru naladu, napisem nieco pozitivne:)
    nejde mi o to, ci sa moj blog paci alebo nie, nejde mi o to zapacit sa, ide mi o to ulavit si na dusi;)
    publikované: 27.09.2007 19:25:12 | autor: kiinka (e-mail, web, autorizovaný)
  3. pihuskovi
    ja mam teraz akusi tvorivu krizu, ale takmer kazdy den nakuknem na blog.sk a citam prispevky, a to velmi rada. Aj sa dozviem nieco nove, pobavim sa alebo zamyslim. A ked aj sama niecim prispejem, mam dobry pocit:)
    publikované: 27.09.2007 19:59:54 | autor: svetluska (e-mail, web, autorizovaný)
  4. pihuskovi
    ja mam teraz akusi tvorivu krizu, ale takmer kazdy den nakuknem na blog.sk a citam prispevky, a to velmi rada. Aj sa dozviem nieco nove, pobavim sa alebo zamyslim. A ked aj sama niecim prispejem, mam dobry pocit:)
    publikované: 27.09.2007 20:00:32 | autor: svetluska (e-mail, web, autorizovaný)
  5. Úprimne...
    ...dlho som nevedela, čo ľudí na blogovaní tak baví, čo ich na tom berie a prečo si ich každý zakladá. Potom som si povedala, že to skúsim, pretože som v PC mala veľa prebytočného materiálu v podobe poviedok a chcela som aby si to prečítal aj niekto iný ako ja a moja sestra. Tak som si ho založila a bola som milo prekvapená, že to začalo baviť aj mňa. Ten blog som v podstate ja. Človek, ktorý by si ho prečítal celý, by dokonca mohol vyhlasovať, že ma pozná. Sú tam veci, čo ma zaujímajú, veci, čo sa mi páčia, výplody mojej fantázie a moje pocity. Výstižný názov je "internetový denník"... Ja osobne cudzie blogy (okrem blogov mojich priateľov) nečítam...nebaví ma to, len ak ma niečo veľmi zaujme... Takže ja som skôr len na písanie a nie čítanie:P
    publikované: 29.09.2007 21:56:26 | autor: Kaena (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. toto je mimo mňa...
    ...lebo ja vôbec nemám blog, ale to je tým, že absolútne netvorím.. kedysi tomu tak bolo, bavilo ma to, ale teraz nemám žiadnu chuť, čas a vlastne čo si budeme klamať, ani inšpiráciu.... teda keď tvorím, tak píšem recenzie na filmy, ktoré si uverejňujem na filmklub.sk, ale that´s all...
    publikované: 31.10.2007 14:04:14 | autor: knihomolka (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. Lebo...
    ...mám rada aj nepriamy pokec, porovnávanie a vyjadrovanie názorov a spoznávanie nových ľudí ;) A takéto zabíjanie času vôbec nepovažujem za márne. Vlastný blog síce nemám, ale možno sa k nemu dopracujem daraz aj ja... uvidíme ;) A čo najradšej čítam? Príbehy na liter.cz a úvahy na blogoch známych. A tiež Stephena Kinga a Roberta Holdstocka. Terry Pratchett a Vítězslav Nezval sú tiež riadni gangstri ;)
    publikované: 30.11.2007 19:02:11 | autor: lennerka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014