Pihuškov Blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Po čom túžite?

alebo jednoducho čo vôbec chcete?!?
Každý z nás má nejaké túžby. Od najjednoduchších pudov ako hlad cez jednoduché prvé lásky až po brahmanistické myšlienky vedúce k nirvane nehodné nižších zrodení. Máme hlboko v sebe zrnko alebo skôr púsť zrniek egoizmu, ktoré nás pohybujú ďalej. Vyvolávajú ctižiadosť napĺňa nás chtíčom. Vedie nás občas k zlým rozhodnutiam, občas k tým najsprávnejším ale to ma teraz až tak nezaujíma. Zaujíma ma po čom túžite VY. Niektorí chú pravých priateľov, niektorí novú gitaru, iní partnera, ďaľší zase viac sexu.. atď.
Vyjadrite sa!! Nemusíte sa hambiť! Využite anonymitu internetu prinajhoršom si dajte aj nejaký úplne nezmyselný nick (ale dajte do neho originalitu aby sa dalo rozoznať čo je od jednej osoby) a napíšte mi do komentárov po čom túžite najviac? Po láske blízkej osoby! Po svetovom miery? Po viac peniazoch? Po mäkšom toaletnom papieri (raz okús 4 vrstvový a iný už neprímeš ou yeah) ? NAPÍŠTE!! Rád by som "počul" vaše túžby. Chcem vedieť po čom túžite príp. túžime :) Takže šup šup a píšeme. :)

Aj vy mi dačo napíšte | stály odkaz

Komentáre

  1. Pihuško
    Pýtaš sa po čom túžime najviac? Či po láske blízkej osoby! Po svetovom mieri? Po viac peniazoch? Odpoveď je áno. A ešte veľa iných túžob. Túžby sú však väčšinou tajné, pomyselné, ale aj pominuteľné, možno sa nesplnia, keď ich vyslovíš. Tak sa ani nečuduj, že ostatní (zatiaľ) nemali odvahu Ti ich sem napísať. Tak Ti želám splnenie Tvojich túžob aspoň ja. A pod to sa pokojne podpíšem, nepotrebujem ešte väčšiu anonymitu.
    publikované: 16.11.2007 08:25:32 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Je taká jedna túžba moja
    Jedna, no velikánska.
    Veľká postavou asi neni. No je úžasná. A chlapi sa za ňou obzerajú. Všetkých vekových kategórií.Ona to vie, že je príťažlivá. Je prajná.
    Dožičí nám. No tak si pokukajte.Popáste očká svoje.Predstavujte si. No a čo? Veď ste normálni.
    Tak tú by som chcel. Túžiť spolu. No ale. Vždycinky býva to spropadené nejaké ale.
    Keby som jej povedal, tak ma asi zabije.
    publikované: 16.11.2007 08:51:26 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Po čom
    Tužim po tom, mať čas. Na to čo ma baví, napr. zistiť čo si myslel Alfred de Musset o George Sandovej najprv, potom potom a neskôr. Boli v básňach Michela z Notre Damu naozaj vízie ? Čo si hovoria vtáci, keď spievajú ? Čo úžasné vidia dámy na džínsových nohaviciach ? Čo si o nás myslia tí na inom svete ? Chcel Ježiš aby kňazi žili v celibáte ? Aké spisy boli v Alexandrijskej knižnici ? Ako vyzerá očistec a ako môže dlho trvať ?
    Bádanie nad týmito otázkami chce čas a dostatok síl.
    publikované: 16.11.2007 11:16:43 | autor: Bertranda (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. mno :)
    Naozaj, naozaj, naozaj? Túžim vydať knihu. A zistiť, či má moja mama pravdu v tom, že po smrti sa moja duša reinkarnuje a zvonu sa narodím v inej podobe - lebo zatiaľ tomu neverím. Som realistka.
    A ešte túžim vidieť Tibet, vidieť naživo západ slnka v americkej stepi, urobiť krásnu umeleckú fotku baobabu, naučiť sa programovať (nonsens, hehe) a dočítať Pierrov Kašmírový šál :D :D :D
    publikované: 29.11.2007 20:47:10 | autor: lennerka (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. uff
    ja neviem... úprimne a seriózne.. je tak neuveriteľne veľa a nedokážem jednoducho spraviť rebríček.. neviem, čo je môj top... svetový mier by bodol, ale kebyže mám byť trošku egoistickejšia, tak chcem večnú lásku plnú vážne, chcem robiť to, čo by ma bavilo, chcem mať krásne zdravé deti, proste dokonalý život.... a aby som nezabudla, keď už sme tu takí "realisti", poprosila by som predĺžiť dni aspoň na takých 40 hodín, lebo nič nestíham (to je tou mojou nechuťou a lenivosťou, takže aj tej by som sa veľmi rada zbavila)... ale mám tušenie, že tebe Pihuško som už svoje želanie raz prezradila... keď to napíšem, nesmejte sa mi, ale mojím snom je vidieť všetky filmy, ktoré boli kedy natočené a prečítať všetky knihy, ktoré kedy boli napísané... aby som nikdy nepovedala "hmm to je o čom? to som ešte nečítala/nevidela"....
    publikované: 30.12.2007 19:41:51 | autor: knihomolka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014