Pihuškov Blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Aký bol pre vás rok 2008?

.. alebo robíme si resumé s Pihuškom

 Prvý černošský prezident USA, olympijské hry v Pekingu, polročné prípravy na prijatie eura, ekonomická kríza, ktorá skoro zrovnala Island zo zemou. Kauzy a kauzičky politikov a ich spriaznených osôb. Daňové úniky, vraždy. Smrti známych ako aj neznámych osobností a narodenia možno raz známych alebo aj neznámych osobností.
Rok 2008. Bola to ďalšia osudová osmička? Pochybujem, že by sa to tak dalo nazvať ale v životoch ľudí sa môže za 365 dní stať veľa.

 Mne umrel starý otec a stihol som byť ostužkovaný. Posunul som sa zase raz o krok bližšie k svojej dospelosti keď som oslávil 18te narodeniny a začal som si robiť autoškolu. :) S niektorými ľuďmi som sa prestal baviť, s niektorými začal a s niektorými sa stále bavím. Raduš (dobrá kamarátka) prišla po 10tich mesiacoch spoza veľkej mláky ale sme si teraz pomaly vzdialenejší ako keď bola tam. Moja „veľká sestra“ šla študovať dakam do Walesu a ja ešte len čakám na vysokú školu. Zažil som pár hudobných festivalov a koncertov. Niektoré ma potešili, niektoré sklamali ale iste mi ostanú aspoň trochu v hlave.

 A čo vy? Ako sa zmenil váš život v roku 2008? Bol pozitívny – negatívny? Aké boli naj okamihy v ňom? Teším sa na vaše názory a aby ste ma nemali za čudáka. Šťastný nový rok a veľa spokojnosti vám do neho prajem. Síce ja radšej hodnotím to čo prešlo ako to čo príde (na čo ste už podľa tohto mini-blogu mohli prísť).


Aj vy mi dačo napíšte | stály odkaz

Komentáre

  1. Pre mňa to bol rok veľkým zmien...
    nie všetky však boli pozitívne. Vraj v roku 2009 máme čakať zmeny k lepšiemu. Tak čakáááám! Želámj Ti pekného Silvestra a veľa šťastia a zdravia v Novom roku!

    P.S. Mám odstavený osobný PC...
    publikované: 30.12.2008 14:17:31 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  2. tak
    ja som zažil kopu vecí po prvý krát. kopu s tebou. zložil som prvú skladbu. kopu kultúry sme spolu aj oddelene zažili. kúpil som si nový klavír.spoznal som jednu úžasnú osobu s ktorou možno strávim zvyšok života. odhliadnuc od všetkej politiky a tak, to bol jeden z najkrajších rokov.
    p.s: bude ako nebolo..
    publikované: 30.12.2008 14:19:14 | autor: pierre (e-mail, web, autorizovaný)
  3. marti
    Veľké zmeny? Zmeny sa dejú stále! Však život je zmena (nech to znie akokoľvek infantilne). Rád by som bol ak by si špecifikovala.
    publikované: 30.12.2008 15:23:50 | autor: pihoslav (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Pre mňa
    nebol tento rok dobrý a už sa teším na jeho koniec a z celého srdca si prajem, aby ten budúci bol lepší.
    publikované: 30.12.2008 15:54:17 | autor: rossaria (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Piho...
    som stručná, lebo mám málo času. Ale, že to bol pre mňa rok zmien, posúď sám: zmenila som bydlisko, pracovisko, spoznala som nový okruh ľudí, získala som nové poznatky, zmenila som niektoré návyky... aj ja som sa zmenila. Dúfam, že k lepšiemu. Som už menej vzťahovačná, viac premýšľam kým niečo napíšem atď. Bol to však aj rok strát - pochovali sme štyroch ľudí z rodiny...
    publikované: 30.12.2008 16:04:53 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  6. Moj rok 2008
    Ja som nieco stratila... ale nieco som aj nasla =3

    (Aj ked viac som toho stratila samozrejme =))
    publikované: 30.12.2008 20:33:06 | autor: Lentilky (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014