Pihuškov Blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

DUP DUP!

.. alebo ako mal Pihuško zvukomalebné halucinácie
 Už párkrát som spomínal svoju zelenú chlpatú bublinku a zase raz úradovala. Tentokrát to bolo včera keď som si pred našim krásny dzedzinským zámkom kreslil. Okolo mňa prechádzali anglický turisti ja som počúval na strednej hlasitosti Pink Floyd album Animals a užíval som si počasie. Zapĺňal som papier divnými tvormi, ktorým nehovorí nič anatómia ako slovo tobôž aby sa ňou riadili a zrazu....
 
 Zacítil som jemný vánok v tvári a zdvihol som pohľad od papiera. Zazrel som jednu moju známu a pôsobila nahnevane. Zvraštené obočie a zkrivené ústa do dola.

DUP DUP! Duneli jej čierne kanady na kameninovej podlahe.
DUP DUP! Nič iné som nepočul.
DUP DUP! Jej dlhá čierna sukňa sa vlnila pri každom jej ťažkom kroku.
DUP DUP! Jej krásne svetlo hnedé vlasy rozčesával všadeprítomný vietor.
DUP DUP! A bola pri mne.

 Delilo nás len pár centimetrov a atmosféra okolo nás zhustla. Ja už som dávno stál, lebo ma zaujímalo prečo prišla ale teraz som bol len ohúrený. Cítil som sa ako pod pohľadom mýtickej Medúzy. Celý skamenený a nebol som schopný ani slova. Jediné čo som dokázal bolo vzhliadnuť na ňu. Ona naklonila hlavu dozadu aby mi mohľa pozrieť do očí, predsa len má o nejakých 10-12 centi menej ako ja a ..
 LUSK! Ako keby lusknutím prstov sa výraz jej tváre zmenil. Bol som úplne mimo! Čo to? Jej obočie sa uvoľnilo a zmizla aj typická vráska, ktorá sa jej medzi ním tvorila keď bola nahnevaná. Jej pery tiež zmenili tvar. Predtým pripomínali napnutý luk vždy vystreliť šíp vo forme negatívnych slov ale teraz na nich bol len krásny úsmev dotýkajúci sa najhlbšej časti ľudskej duše. Zahrialo ma pri srdiečku ale stále som bol mimo Keď zrazu...
 
Sa postavila na špičky a jemne ma pobozkala. Žiadna hra jazykov, žiadna prehnaná vášeň a živelnosť len krásny jednoduchý dotyk pier. Zase zišla späť na nohy a usmiala sa.. a vtedy mi to došlo .. JA JU MILUJEM!!!!


LUSK! .. a bol som späť v realite. Nikde nikto známi a ja som tam len tak vyhulene sedel. Dievča nebolo a ja som nič necítil. Mikol som plecami a kreslil som si ďalej. Hold tak vyzerajú moje dni :)

P.S.: Daná "známa" neexistuje len v rámci mojej predstavy som ju vnímal dačo čo som už poznal :) a celý výjav som videl z rôznych perspektív ako vo filme. Napríklad ten bozk som videl z profilu.. veľmo nice scéna odporúčam natočiť :D) .. toť všechno díky za čítanie a vopred sa teším na komentáre See Ya mafia :)

Výmoty mojej mysle | stály odkaz

Komentáre

  1. :) pjekny clanok
    Skusal si tu babu zahrnut do svojich kresieb?? Mozno by to bolo zaujimave :)
    publikované: 12.08.2007 21:29:52 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :))
    tak to bol skvelý príbeh :)paci sa mi.. :))
    publikované: 12.08.2007 21:38:15 | autor: Lili (e-mail, web, autorizovaný)
  3. 4 werca
    nie .. neviem kresliť tobôž dievčatá + vyzerala by ako ty .. len trochu inak .. ale mala tvoje vlasy a také dačo v očiach ako ty ... nebola to farba bolo to dačo dnu.. ale to je jedno ^_^`
    publikované: 12.08.2007 22:08:55 | autor: pihoslav (e-mail, web, autorizovaný)
  4. nice story
    opäť pekný príbeh s pointou a iskrou na ktorú sme pri tebe vsetci zvyknutí :)
    publikované: 14.08.2007 00:28:07 | autor: knihomolka (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Pekne...
    ...tento clanok sa mi pacil. Normalne som si myslela, ze sa to stalo a predstavila som si, ze si stretol Verku. Ale potom s tym bozkom som si uz nebola ista...:D:D:D Ale clanok je to pekny:).
    publikované: 19.08.2007 00:16:56 | autor: Queen of sorrow (resp.Kaena) (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. hmmm
    keď som si to prečítala druhý krát, odvíjalo sa mi to v hlave ako séria obrázkov... krásne na seba nadväzovali... :) má to ľahkosť, je to plné sentimentu, ale chýba tomu možno trochu napätia, pár adrenalínových slovíčok naviac... :)
    publikované: 16.01.2008 20:18:11 | autor: lennerka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014