Pihuškov Blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Who cares?

... výlev priemerného pubertiaka
Who cares? Who cares about the children? Who cares about the animals? Who? Nikto.

Nobody cares! Všetci sa len topia v minilabyrintoch vlastných citov a myšlienok a málokto sa stará o iných. Vždy nás vedie k dačomu dáky kus nás samých možno prísľub lepšej budúcnosti pre seba, možno viac peňazí, možno viac sexu, možno zadosťučinenie ale zväčša je v tom len JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA!!!!
Ale čakať od ľuďí, že sa zmenia je bláznostvo. Mne by stačilo aby som sa zmenil ja aby ma už nemuseli takého znášať ľuďia okolo mňa a áno aj aby som sa taký nemusel znášať  JA sám. I hate myself. Je mi zo mňa nanič ale failure
`s not an option. Smrťou by som sa len pokúsil o ukojenie svojho nekonečného ega. Bleh... Najradšej by som opustil svoju lebku a zabil to čo v nej ostane. Lenže neostalo by nič všetko to svinstvo som len ja.
Občas ma zaujíma či všetky deti trápia tie isté problémy aspoň v našej konzumnej spoločnosti. Zväčša sa tie veci o čom mi „adolescenti“ (deti čo sa hambia za to, že sú ešte stále deti) opakujú. Furt tie isté cliché myšlienky a nálady. Len či je to všetko rovnaké. Či aj ostatných trápi sídlenie v tom istom tele sám zo sebou. Asi nie .. Je to len tým, že som nenávideniahoden. Alebo niesom? Neviem. Možno po tom len túžim. Vystúpiť z tieňa davu v ktorom žijem a aspoň dosiahnuť niekoho nenávisť. Predsa len nenávisť a láska sú obe výnimočné. Tie pravé sa hľadajú ťažko a vydržia do konca života.
Byť.....................................................................................................................................................................Byť?
Zakryť sa do siete snov a tváriť sa, že sme niekto iný. Viac možno menej alebo jednoducho inak. V ružových šatoch, v temnom lese, za súmraku, na MaRse, so ženami a neustále. V tesných rifliach, na dne oceánu, pred treťou za domom. Na temnej strane mesiaca. Bozky malého princa. Údery z diely natretých dúhou.   V oblakoch!
Nebyť?............................................................................................................................................................Nebyť
Klamať! Hrať! Dýchať! Jesť! Spať! Učiť sa! A znova... Klamať! Hrať! Dýchať! Jesť! Spať! Učiť sa! A ešte raz... Klamať! Hrať! Dýchať! Jesť! Spať! Učiť sa!.. A donekonečna ..
Klamať!!!
Who cares? Who cares about the children? Parents? UNICEF? Friends? The teachers? Nobody? Probably .. Puzzled? We haven
`t even started yet. Put that BicMac down and do something for the others. Praise God, help your friends, buy food to those who starve, hug those who are alone in the darkness, love the loveless, give love to the world, kill your ego, ignore your idols. LIVE. LOVE. HELP.
 Hrať!!!
Kocky sú hodené. Postúp o tri a uhni sa. Lebo tam ťa už tvoj osud dohnal.
 Dýchať!!
Vzduch obsahuje cez 70% dusíka. Keď ho obohatíme kyslíkom môže naše telo dosiahnuť vyššie výkony.
 Jesť!!!
„Pizzu mám najradšej s olivami.“ „Olivy som nikdy nemal rád.“ „Väčšina tohtoročnej produkcie olív v Grécku bola zničená letnými požiarmi.“
 Spať!!
Včera som mal nočnú moru. A dog bit me. I was naked in the school. My boyfriend was kissing another girl.
 Učiť sa!!
The first meatgrinders were designed in the Victorian era in England. They were easy to use and looked very good so they gained massive popularity in english households and over the next fifty years they have spread all over Europe and Northern America.
A znovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! .... Vír temnoty srdca sa roztáča. Temná dúha sa rozpína nad horizontom a počujem v pozadí výkriky Rotundia. Sen? Nie.. komercia .. reklama .. hviezda .. internet ... mysel.. sloboda .. sloboda? .. výmysel .... A znovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Klamať!!
What do you think Anna?
Nothing? Thought so! I hate you Anna! We hate ourselfs till the end of time.. v nekonečnom víre temnoty srdca. Kňaz .. totiž len zrkadlo so slučkou okolo krku nám požehná a padáme... Dopadneme? Nikdy!! A dog bit me. UNICEF? The first meatgrinders were.. 70% dusíka.. s olivami..A dog bit me...
Don
`t cry little fella. I will shoot the dog. BANG!. And the guy shot himself. Nobody? Nobody cares?

Díky za čítanie. Toto bol Pihoslav, dieťa komercie a jeho Suicide Ensamble. Thanks for listening and hope you visit our next concert.. Luv ya! Or not?

Výmoty mojej mysle | stály odkaz

Komentáre

  1. :)
    Kedy boli ľudia iní? Vždy videli najprv seba, až potom iných. Práve preto sa to nedá zmeniť. Je to v nás zakorenené. V niekom viac, v niekom menej. Nedá sa to zmeniť, lebo v skutočnosti nám to tak vyhovuje. Prestane to vyhovovať zrejme vtedy, keď zistíme,že všetci sa starajú o seba a nikto sa nestará o nás. (samozrejme, tieto vety sú písané všeobecne, ľudstvo, nie jednotlivé osoby)

    Myslím,že ak chceš, aby sa ľudia zmenili, nestačí na to len čakať. :)
    A ak by si sa zmenil, už by si to nebol ty. Bol by to niekto iný. Kto by znovu nebol spokojný sám so sebou. Ľudia chcú vždy viac. A keď to dostanú, tak chcú znovu viac.

    Neboj, aj mne je zo mňa nanič. Ale ako som už v nejakom komentáriku určite spomenula:človek problémy nemá,ak si ich nerobí.. toto môžme považovať za problém v tomto prípade.

    Smrť je zbabelý únik poukazujúci na psychickú slabosť danej osoby, niekedy však najlepšie riešenie. Samozrejme, záleží od toho, prečo si chceš siahnuť na život, nie je smrť ako smrť. Ale väčšinou ľudia unikajú zo života práve kvôli svojej zbabelosti, či slabosti, pre ktorú nemôžu s osudom bojovať.

    Podľa mňa nie si svinstvo, ale je ťažko protirečiť príliš sebakritickým ľuďom, ajktak si presadia svoje, všakže?

    Nuž, naše životy sú možno stereotypné, zbytočné, príliš tesným väzením, no sú ľudia, ktorí sa majú horšie a stavím sa, že ani polovica z nás by sa s nimi nevymenila.

    Čo Ti povedať k tým ostatným veciam? Ľudia majú radi svoje pohodlie a nejak ich nezaujíma,že keby si odopreli jednu vec, mohli by dostať oveľa lepšiu. Čo sa týka ľudských problémov, nech sú akokoľvek veľké.. či malé.. to je jedno. Podstatné je, ako ich trápia. Čo sa učenia týka. Istým spôsobom je zbytočné a istým nie. To už vieme určite všetci z vlastných skúseností.

    Prepáč, že je to také divné ako vždy. :)

    A k slovám "klamať" Klameme, ajkeď mnohokrát nevieme,že tak konáme. Klameme aj keď hovoríme pravdu. Veď je ľudská. Len ľudská :)


    publikované: 27.11.2007 22:37:17 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. teda,
    nemam slov. :) ja mam tiez potrebu niekedy takto si vyliat srdce, ale takto krasne :) to nedokazem... respect ;)
    publikované: 28.11.2007 20:58:17 | autor: amalka (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. ok, Piho, odovodnenie, ete raz, bo vcera to bolo na icq nestihatelne a tym padom asi dost nezrozumitelne
    Je samozrejme, ze tento clanok je o metaforach :) To vidi hadam kazdy.
    Ale ako som Ti hovorila, ked som pisala comment, nesli mi slova a vtedy reagovat na metafory je dost... no dost zbytocne. Povedal si nieco v slova zmysle, nech napisem ako ma to oslovilo, vsakze? Tak reagovat na metafory mozem akurat tak metaforami, co z uvedenych pricin neslo (upozornovala som Ta ;) ) A kedze ma to nemuselo oslovit len metaforami a mohlo hocijako inak, vybrala som si tuto formu. Mozno je divna a zda sa,ze s clankom nesuvisi, ale opak je pravdou. Moze poukazovat na to iste, na co metafory, sice nie uplne, lebo metafory su predsalen metafory, ale urcite aspon z casti.
    Dufam, ze je to dostatocne zrozumitelne a chapeme sa spravne.
    publikované: 29.11.2007 07:02:59 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. :D wau
    pomylit sa v nazve komentaru, to uz je nieco .
    publikované: 29.11.2007 07:04:00 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. psychooo
    ospravedlňujem sa za ten názov, ale bolo to trošku psachoidné, nemyslíš? :) ale ja len v dobrom... páčia sa mi takéto (neviem ako to správne pomenovať).. texty? príspevky? neviem, ale viem, že mi rozumieš, tak ako vždy :) je to trošku chaoz, ale tri bodky robia divy a dá sa nimi veľa vypovedať.... som s tebou veľmi spokojná :)
    publikované: 30.12.2007 20:42:53 | autor: knihomolka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014