Pihuškov Blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Tanec

.. ďaľší kúsok krátkej prózy ...
Zase raz som skončil zaparkovaný na Youtube a pozeral som si videjká. Ako vždy som sa dopracoval k John Butler Trio- Ocean a dostal som nápad. Je to len krátke a jemne chaotické ale hádam vás to zaujme. Teším sa na feedback. Read & Enjoy...

Kráča si po lúke a tancuje. Všade navôkol sú kvety a vietor rozčesáva trávu v okolí. Oblaky pod náporom vetra tancujú s ním a točia sa, hýbu, menia. Chvíľu mu tvár osvetlujú slnečné lúče, chvíľu cíti jemné kvapky jarného dažďa na tvári ale on len tancuje, tancuje ako keby mal umrieť ak prestane. Teší sa s každého pohybu, kroku a je šťastný. Jeho dlhé blond vlasy mu radostne poskakujú sem a ta a on bosými nohami kĺže po tráve ako krasokorčuliar. Tanec! Hudba! Spomalí sa a začne sa točiť a točiť. Celý svet sa točí, hmýri, mení ale jeho zaujíma len pohyb tance krásny pocit s trávy a zeme pod nohami. Hudba hrá a všetko je krásne. Oblaky, nebesá, slnko, dážď, vietor, kvety, zem. Zrazu zastane a padne na zem. Jeho telo vybuchne v závale farieb a zmení sa na húf motýlov, ktoré sa hneď rozletia. Jediné čo po ňom ostalo je pocit radosti s tanca, žitia a všetkého okolo nás.


Výmoty mojej mysle | stály odkaz

Komentáre

  1. pekne :)
    Pripomina mi to elfa :) preco tancuje sam?
    publikované: 03.07.2007 17:11:59 | autor: Vera (e-mail, web, autorizovaný)
  2. :)
    Jeeej vedela som si to pekne predstavit a znie to pekne....aj ten koniec je dobry....nevedela som ako to zakoncis ale pekne si to vyriesil.....fakt musim uznat je to dobre........aaaa to znelo ako keby som bola enjaky odbornik fuj....nie .....ale mne sa to pacilo.....bolo to mile.....dobre uz dost...tak sa maj....a napisala som :p......vidis......
    publikované: 03.07.2007 21:40:44 | autor: Stewka (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. noo
    a prečo by mal tancovať s niekym? :) + díky za komentáre
    publikované: 03.07.2007 21:43:27 | autor: pihoslav (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. lebo
    ked tancujes s niekym, tak je to vacsinou lepsie ako ked tancujes sam, take.. neviem ako Ti to mam napisat. Dokonalejsie, samozrejme, ked je tam suhra.
    publikované: 07.07.2007 00:28:01 | autor: Vera (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014