Pihuškov Blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Štvrtkový výlev

.. alebo keď už toho má Piho dosť
  Sedím v kaluží sĺz a premýšľam skadiaľ sa tu zjavili. Sú moje? Sa tu kedy objavili? Pýtam sa sám seba a ticho následnej odpovede ma usvedčuje. Občas by som rád zhodil vinu na iných ale ono to je ťažké keď ste sám a na míle od vás nikto. Ani živí ani mŕtvi. Len vy... ty, aby som bol presnejší. A aby som hovoril fakty len ja. Zažili ste už niekedy fakt, že ste sami so sebou v preplnenom priestore? Je to hrozné! Prázdna púšť, kaluž sĺz a len ja i tak sa cítim skľúčene a ako keby som sa nemohol ani pohnúť. Mám chuť roztrhnúť si kožu a utiecť zo seba .. preč niekam kde nie som sám .. kde nie som ja. Byť len pri niekom inom. Len iný nie ja. Také oko kamery. Potom by som mohol aj písať Nové romány kebyže mám ako písať. Tak by som si ich asi len vymýšľal. Vymýšľali ste si niekedy v poslednej dobe príbehy? Ja si vymýšľam furt ale nakoniec si uvedomím, že sú vždy len o mne a seba ja neznesiem. Chápete taký ten pocit ako keď niekoho neznesiete a je to vaša rodina ... no ja mám ten pocit so sebou. Neznesiem sa ale som to ja .. a ja nemôžem byť neja. Neviem! Asi si vymyslím dačo o niekom inom a skúsim čo z toho vznikne.

 

 ZuZ831 sa prihlásila na ďalšom serveri. Pekná grafika, veľa možností a kopa nových ľudí na zoznámenie. Však prečo nie keď v takom hroznom počasí aj tak nič iné nejde robiť? Uploaduje fotku, síce je hanblivá ale netreba to preháňať s anonymitou. Píše osobné informácie už rýchlosťou blesku, navykla si. A .. hotovo! Napíše prvý článoček do blogu a zavíta do hlbín stránky. Sex, láska, alkohol, škola, láska, sex. Vyzerá to tak, že nič extra zaujímavého tu nenájde ale .. 4L4zorr. Divný nick ale pekné príspevky. Majú ducha, šarm a aj vtip. Kukne mu na blog.. potom profil a usúdi, že v tomto kúsku človeka sa zdanlivo nachádza viac ako len nuda a zapršané nedeľné popoludnie. Je online! Píše mu.

ZuZ831: pekné popoludnie prehodíš slovko?
4L4zorr: rád a o čom?
ZuZ831: o všeličom :) napríklad čo tu robíš?
4L4zorr: snažím sa sedieť ale vzhľadom na podlamujúcu sa nohu stoličky mi to až tak nejde
ZuZ831: :) nemyslím tak ale čo robíš tu na tejto stránke
4L4zorr: no predsa si píšem s tebou? .. na to som sem prišiel
ZuZ831: už ťa vidím, však si tu prihlásený už pár mesiacov
4L4zorr: no a celé tie mesiace som čakal kedy sa konečne zaregistruješ a ozveš
ZuZ831: klamár
4L4zorr: ja? Nikdy!

 

Neklamal! Celé mesiace čakal len na ňu.. je možné aby čakal na niekoho o kom ani nevedel, že existuje? Prečo nie? Hľadal osobu čo naplní medzeru v srdci prispôsobenú len a len na ňu a čakal až kým neprišla. ... Našli sa a bol happy end .. asi.

                                              The end


Výmoty mojej mysle | stály odkaz

Komentáre

  1. fajnovééé..:)))
    prvý pocit..)))
    publikované: 23.10.2008 19:30:09 | autor: ellita..:))) (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. aka postmoderna kompozicia...
    takmer som tomu nepochopila, ale veta:
    keď ste sám a na míle od vás nikto
    a aj tato
    Zažili ste už niekedy fakt, že ste sami so sebou v preplnenom priestore?

    ano zazili
    :))))
    publikované: 23.10.2008 20:03:41 | autor: maja (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Pihuško, len vymýšľaj ďalej :)
    chlapče, písať vieš ,fantáziu máš ....mohol by si písať aj častejšie, možno, že skrz vlastných príbehov sa naučíš aj žiť ten Život tak aby bol aj pre teba znesiteľnejší , nech sa ti darí ...:))

    P.S.nevymýšľam príbehy, preto čítam tie vaše ......
    publikované: 23.10.2008 21:46:42 | autor: iris (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Piho,
    pekné mená... ((-:
    publikované: 23.10.2008 21:49:50 | autor: lasky (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014