Pihuškov Blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Srdce

.. alebo čo vzíde z unudenej mysle pubertiaka čo mal zlý deň :D)
No dneska som celý deň od školy strávil doma čo sa v poslednej dobe moc nestáva a je mi nanič. Bolí ma hlava a podobné blbosti však poznáte. A aby som tu len tak nehnil tak som vám, urodzení čitatelia môjho skromného blogu, napísal kúsok prózy. Read & Enjoy! (ako vždy očakávam feedback ľudkovia :) )

Srdce

Srdiečko moje čo som ti to ja spravil? Vlastnoručne som ťa vytrhol zo šťastia a rozdrapil na dve polky. Krvácalo si.. dlho a silne. Tak som ťa zalepil. Lenže som to dorval a nevzniklo si mi znova, ty moje jedno krásne srdce ale dva. Si to ty a preda nie. Však ste dva a neviete kam ľahšie každé chce len jedno šťastie a môžem ísť len za jedným. Raz idem vpravo a potom ma začne ťahať doľava a keď idem doľava začne ma to ťahať doprava. Prečo som ťa vytrhol zo šťastia srdiečko moje? Prečo som to spravil? Z monotónnosti? Z nudy? Lebo mi na tebe záležalo? Lebo mi záležalo na mne? Prečo srdiečko moje odpovedaj.. máš síce teraz dve podoby ale odpovedaj mi jednohlasne a prestne PREČO? Prečo som to spravil? Hm? .. ani ty samo môj jeden a jediný pán nevieš.

 Že ja viem? Klameš! Nemôžeš mať pravdu! Nesmieš ... ale máš.. Úplnú. Musel som ťa vytrhnúť zo šťastia, lebo to bola len ilúzia krásna, sladká ilúzia ..sladšia ako med, krajšia ako všetko navôkol ale predsa len ilúzia!! A tak som ťa z pekného sna hodil do reality, ktorú si neznieslo a tak si sa rozpolilo a po mojej „šikovnej úprave“ ste dve. Obe bijete rovnako intenzívne a každé z vás by stačilo aj pre viac ľuďí ale ste moje a ja môžem ísť len za hlasom jedného z vás a to sa nedá. Síce vidím, že každé z vás sa zase raz len hná do ďaľšieho klamstva, ilúzie, prekrásneho sna nemôžem váš umlčať ani jedno ani druhé lebo vy ste moje Srdce. Moje jedno a jediné srdiečko.. Nástroj mojej lásky pán môjho konania .. Moje Srdce!!..


Výmoty mojej mysle | stály odkaz

Komentáre

  1. jej..
    podla mna velmi hezke... :)
    publikované: 10.05.2007 20:26:24 | autor: ivanqa (e-mail, web, autorizovaný)
  2. celkom fpohode ale..
    komu sa chce rozmyslat.. pis nieco menej abstraktne.. ako sa ma potom clvoek na nieco sustrdit ked toto je take "even more disturbing then the cartoon a watched yesterday.."
    publikované: 10.05.2007 20:28:31 | autor: Pierre a.k.a. úchylný španiel (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. hm
    to je na tom pekne.. že každy si to vysvetli po svojom.. podla mna.. :)
    publikované: 10.05.2007 20:43:10 | autor: ivanqa (e-mail, web, autorizovaný)
  4. noo :)
    ja som to písal len ja :) takže tak ale díky
    publikované: 10.05.2007 21:19:01 | autor: piho (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. noooo
    fakty: je neskoro , som hladny, som unaveny, uz mi tu asi hodinu hra blby house, prezivam frustrujuce obdobie, vsetko je depresivne

    a z toho vyplyva ze: ... ja som ti tomu absolutne nepochopil :D:D fakt neviem o com tocis... ja si to skusim precitat zajtra (ak budem triezvy -nevjeeeeeeem... rozlucka so 4. rocnikom..tolko ludi ma chce ozrat, a ja sa asi nebudem uz branit, musim zit ako normalny clovek :D -) ak nie zajtra tak v sobotu..proste ja si to raz precitam...sice ak budem opity..tak potom po opici.. nevjeeem :D

    thats all , see you ;))
    publikované: 10.05.2007 23:17:16 | autor: radkio (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Myslim, ze tomu dokonale rozumiem
    ktovie preco...
    inak velmi pekne napisane, len taq dalej, sikovny si :)
    publikované: 11.05.2007 21:20:46 | autor: Vera (e-mail, web, autorizovaný)
  7. dobre presunieme to este na dalsi den
    terauz som zase strasne ozraty... fuj ... zajtra
    publikované: 11.05.2007 22:52:24 | autor: radkio (e-mail, web, autorizovaný)
  8. Cool a EMO
    stasko si drsne nežný:D..riadny výlev si si sem hodil...vcelku pekne napísaný...hovorí sa že rany na srdci ostávajú, ale podľa mňa je to hlúposť. Trvajú len o niečo dlhšie...Ono sa to po čase zlepí aj samo. Ak náhodou nie tak mi zavolaj, vlejem ti trochu chemoprenu pod chlopňu.
    publikované: 13.05.2007 15:10:20 | autor: nox (e-mail, web, autorizovaný)
  9. hmm...
    opäť raz skvelý blog... tebe už tá chvála musí liesť poriadne na nervy, ale nemôžem si pomôcť... kam na také veci chodíš?? obdivujem tvoje "výplody", lebo vždy majú hĺbku (ktorá je taká ohromujúca, až sa to niekedy nedá pochopiť) a pointu... to sa mi na tvojom písaní strašne páči, že nedáš na papier hociakú kravinu... má úcta :)
    publikované: 13.06.2007 17:48:00 | autor: knihomolka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014