Pihuškov Blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Spoveď lesbičky

... alebo pár slov zo srdca jednej slečny

 Odkedy viem používať fotoaparát fotím ľuďom nohy. Neviem prečo. Možno je to tým, že sa mi to zdá byť nudné, že ľudia sa vždy fotia od pása smerom na hor. Ja si vždy radšej odfotím ich nohy. Nohy na dovolenke, nohy na koncerte, nohy na lúke, nohy v kostole, nohy v bazéne, nohy ... Moji rodičia už vďaka tomu vždy vedeli, že som divná, takže neskoršie zistenie že som lesbička ich niekde vo vnútri až tak veľmi neprekvapilo ale navonok boli aj tak celkom mimo. Mama ma pôvodne chcela dávať na liečenia a blbosti, lebo ona je veľmi pobožná a verila, že skončím v pekle ale našťastie môj ocinko je liberál a od malička ma trošku viac chápal tak maminke časom dal trošku rozumu. Doteraz sa za mňa mamka bojí a možno aj hanbí a mrzí ma to ale hold som sa taká narodila.
 Moje meno je Kristína, mám 23 rokov, rada fotím nohy a som lesbička. Občas to pôsobí na ľudí aj trochu zvláštne, keď to na nich len takto vyhŕknem ale nechcem ich sklamať, hlavne chalanov. Mám dosť kamošov a pár krát sa mi stalo, že sa do mňa zaľúbili. Nenávidím ten pocit! Proste.. človek niekoho stratí len kvôli tomu, že mu nie je schopný opätovať taký cit. Keď poviem na rovinu, že som lesbička aspoň si nerobia nádeje, okrem idiotov ale tí nie sú moji kamoši
^^` .
 Mám krátke blond vlasy a jeden small vrkôčik na pravej strane tváre. Moja bývalá povedala, že je to nehorázne „avantgardné“ ale mne je to jedno, proste mám rada krátke vlasy a súčasne mám rada keď mi dačo visí pri tvári, tak som spravila kompromis a pár ľudí mi to aj chváli. Takisto ako mi chvália moje fotky, ani tie nefotím s úmyslom. Len mám rada fotky, na ktorých sú len nohy. Nohy v ponožkách, nohy bosé, nohy v čižmách, nohy v tráve, proste nohy. Som celkom vysoká na ženu. Mám 177 centi a vždy vďaka tomu vo vzťahu pôsobím dominantne, síce sama o sebe som skôr introvert a prispôsobujem sa. Môj prvý vzťah bol s chlapcom. Mal ma rád a bol celý taký nemotorný a „prvovzťahový“. Mala som ho rada ako kamaráta a nie veľmi viac ale bol prvý čo o mňa prejavil záujem. A tak sme spolu boli. Po dákych dvoch mesiacoch som mu dala kopačky a bol z toho veľmi zničený. Mrzelo ma to ale.. nebolo v tom nič. Ani láska a ani príťažlivosť, len kamarátstvo a empatia. A o tom partnerské vzťahy nie sú. Nie? Aspoň dúfam, že nie.
 Potom som časom prišla na to, že ženy „sú to pravé“. De facto od malička som to cítila ale... chápete. Je to ako keď.. hmm ani popísať neviem. Proste vedela som, že to je ale nevedela som čo to je. A trocha pobúrených hormónov a zvedavosť mi ukázali kde je „cesta“. Prvý bozk som mala s najlepšou kamarátkou, teda prvý „lesbický“ (chlapi toto sa vám páči čo? xD). Určite bola šikovnejšia ako ten môj trkvasík (síce som ho neľúbila ale bol zlatý tak či tak). Celé som to vnímala trošku inak. Ako keby .. ako keby mi to vtedy doťuklo. Tie celoživotné pocity. Ľudia! Ja JU asi ľúbim. Samozrejme časom som si začala uvedomovať o čom to je ale. Nejde to len tak. Dobrý rok alebo dlhšie som sa trápila, lebo som nechcela sklamať mamku ale nakoniec som sa definitívne zaľúbila do tej kamošky lebo to už inak nešlo. Mamka mala stresy a kamarátka ma v šoku odmietla. Asi doteraz neverí, že som to myslela vážne, čo už. Našťastie potom som si našla známych čo ma pochopili a aj svoje prvé dievča.
 Spoznala som ju tak, že som fotila v meste s jedným spolužiakom a odfotila som si jej nohy, má krásne nohy, a potom keď ma uvidela tak sme hodili reč. Mala pekné špinavo - blond vlasy a orieškové oči. (po nohách druhé veci čo si na výzore všímam.. ono to u mňa ide vždy tak rozkúskovane :D) Bola veľmi prívetivá a.. sršala z nej taká pekná aura, či charizma, ani to neviem nazvať. Nakoniec sme sa dohodli na stretnutí v jednom blízkom art-café mal tam vystupovať jeden jej priateľ, jazzový bubeník, aj s kapelou. A ja jazz rada tak som neodmietla. Hudba bola super a ona tiež. Pila nezdravo veľa kávy a bola veľmi otvorená. Veľa si z toho večera nepamätám ale ani neviem ako sa ukončil bozkom. Tiež nedokážem pochopiť akoto, že bola lesbička a že sme sa len tak našli. Ale to sú nepodstatné veci. Bola nežná a potom sme sa stretávali častejšie. A z častého stretávania sa to skončilo 2 ročným vzťahom. Ach .. bola fajn :)
 No už som sa rozkecala viac než dosť. Ďakujem za pozornosť :)

Fúúú a dopísané. Chcel by som na prvom mieste spomenúť, že celá "spoveď" je fiktívna (ak by vám nedošlo). Nejako sa mi jedného dňa zobrazila v hlave a spísal som ju, lenže nezverejnil som ju, lebo som mal pocit, že som ešte dačo nevypustil von. Nenašiel som to ani po 2 mesiacoch bádania, tak to vypúšťam von teraz. Chcel by som využiť túto príležitosť a popýtať sa vás, je tu niekto homosexuál? Ak áno ako ste si hladali svoju prvú lásku a zdá sa vám to aspoň trochu hodnoverné? ... No nevermind, chcel by som to venovať všetkym gayom a lesbičkám, lebo to majú také ťažké a .. lebo chcem :) toť všechno ďakujem aj ja za pozornosť a očakávam horlivé komentovanie z vašej strany :)

Výmoty mojej mysle | stály odkaz

Komentáre

  1. mne to napríklad nedošlo:D
    Ten príbeh mi pripomenul jedno dievča, ktoré poznám. Je stelesnením avantgardy, tiež rada fotí a tiež sú jej fotky trošku iné.
    Keď som bola mladšia, mala som pocit, že som bisexuálka. Dnes viem, prečo to bolo. Som ale 100% heterosexuál a na homosexualite nevidím nič strašnéhoo, samozrejme pokiaľ je, tak ako si to spomenul, vrodená. To, akej orientácie sa človek narodí, má uložené hlboko v génoch, preto nie som naklonená kvázi homosexuálnym vzťahom, kde jeden človek "skúša". Je to klamanie tej druhej osoby a hlavne samého seba.
    publikované: 06.08.2008 21:43:58 | autor: divoka-canasta (e-mail, web, autorizovaný)
  2. je to celkom zaujiamave citanie..
    a si trochhu hlbsie pod hladinou (psychiky) ako by som cakal..
    publikované: 06.08.2008 21:45:47 | autor: pierre (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Pihuško...
    pri čítaní som mala zmiešané pocity, ale iba preto, že som si predstavovala Tvoju úlohu v tom príbehu. Napadlo ma, že čo ak je to o tej Tvojej kamoške. Ale táto veta ma presvedčila, že to nepíše žena: Prvý bozk som mala s najlepšou kamarátkou, teda prvý „lesbický“ (chlapi toto sa vám páči čo? xD). Teda presnejšie to čo je uvedené v zátvorke... Ale inak je to zvládnutné super. Akoby Ti to dotyčná diktovala rovno do stroja. Tak ešte moje resume: Píš, píš, píš! :-)

    P.S. A pri tom príspevku Nenávidím básne - ak si si všimol - ma napadla fikcia, ale nechcela som byť netaktná... lebo stať sa môže všeličo. Preto som to napísala tak nenápadne. Ale úplne ma ten príbeh dojal k slzám, znovu potvrdzujem. Ale ja si rada poplačem aj pri filmoch... aj keď viem, že je to len fantázia autora...
    publikované: 06.08.2008 22:46:49 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Za nás
    Za seba a svoju priateľku ti odpovedám - my sme lesbičky. Hodnoverné to rozhodne je. A na zvyšné otázky budú čoskoro odpovede v našich článkoch. A ďakujeme za venovanie. :)
    publikované: 06.08.2008 23:01:58 | autor: mojazena (e-mail, web, autorizovaný)
  5. .
    to marthabielska:
    Musim odporovat. Mne aj ta veta v zatvorke pripadla byt velmi hodnoverna. Ja, keby som nieco take pisala, tiez pridam tu vetu v zatvorke. =D A som baba.
    Napisala by som to preto.. ze ono sa to tym chalanom vazne paci XD (vlastne skusenosti=D)
    publikované: 09.08.2008 08:56:28 | autor: lentilky (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. fuha
    no, ja som chalan a čo sa týka tej vety v zátvorke je to proste pravda, tak by to tam napisal asi kazdy ktori by chcel upozornit na to ze chlapom sa paci pozerat na obnazene spotene naolejovane tela dvoch nadhernych zien ktore si nevyzuli stekle napriek tomu ze si to rozdavaju vo vani...teda, ze sa bozkavaju...
    btw, az na konci mi doslo ze je to fikcia...cudne zalezitosti sa ti honia hlavou pihoslaf...
    tak ci onak, citalo sa to fajn
    publikované: 30.08.2008 19:08:43 | autor: O.T.O. (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. je to...
    ...zvláštne, ale také TVOJE :) tým nechcem nič naznačiť, len viem, že niečo takéto nenapíše hocikto... ak sa ja mám vyjadriť k otázke homosexuality tak nie som z tých, ktorí používajú slová ako buzeranti a pod. Ja to akceptujem a dokonca mi to príde miestami milé. A ak už mám byť úplne otvorená a úprimná, práve teraz prechádzam obdobím, kedy uvažujem nad odklonením od hetero k bi... :P
    publikované: 30.09.2008 17:54:39 | autor: knihomolka (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. Bolo mi to povedomé... :)))
    a to akože nič nové sa odvtedy neudialo??? Halóooooo!!!!
    publikované: 30.09.2008 18:20:11 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  9. caves
    som prave v english class..mame hladat basnicky na nete:)tak som sem zavitala, ze co je nove...:)a fu..toto si pisla nedavno, tak som si to precitala..ale tak akoze by som nepovedala, ze si si to celle vymyslel, ti poviem, riadne originalne, vsetko...som si tu babu vedela dokonale predstavit, super si ju opisal,..vazne taku nepoznas?ak nie, tak klobuk dole:)papa..drz sa:):)
    publikované: 30.09.2008 19:38:28 | autor: tete (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014