Pihuškov Blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Miloval som sa s ňou

.. ako vždy..

 Ležal som na posteli nahý a ponorený v myšlienkach. Zrazu ma prebudilo z prúdu myšlienok auto, ktoré išlo popod moje okno. Až teraz som si uvedomil, že je tu. Krásna,  jednoduchá a úžasná. Ako vždy prišla pomaly a postupne, to som vedel, ale až teraz som si uvedomil, že je tu. Usmial som sa, sadol som si a ona ma objala. Objala ma úplne celého a cítil som sa ako zabalený v hodvábnej plachte. Aká je jemná .. ach. Pokúsil som sa ju pohladiť ale nedala sa.  Mlčala ako vždy ale vedel som, že niekde v útrobách po mne volá „Chyť si ma!“ A tak som za ňou bežal. Vždy keď to vyzeralo, že ju už už mám vyšmykla sa mi pomedzi prsty a cítil som jej vnútorný smiech a výzvu „Chyť si ma!“. Tak som teda pokračoval. Naháňal som ju ešte dlho až kým ma to úplne neunavilo a nepadol som na postel.
 Zase ma objala ale už som sa nevládal ani pohnúť tak som ju nechal robiť si čo chce. Nežne sa ma dotýkala všade. Od špičiek nôh až po končeky vlasov, nebola časť tela ktorú by neobopínala svojími nežnými dotykmi. Našpúlil som pery a ona sa ich svojou nekonečnou nežnosťou dotkla. Bol to dokonalý bozk.
 Až do rána sme boli takto spolu. Aj keď som zaspal vedel som, že je pri mne, cítil som ju. Ráno odišla postupne .. ako vždy.
 Bolo to krásne. Miloval som sa s ňou. Mojou jednou a jedinou ... temnotou ..


Dúfam, že vám tento možno až úchylne psychotický kus prózy neuškodil na psychickom zdraví a pokial hej napíšte mi o tom :) som zvedavý na vaše dojmy a pojmy z tohoto článku. Vopred ďakujem za feedback see ya mafia..

Výmoty mojej mysle | stály odkaz

Komentáre

  1. Nooo...
    ...ak mam pravdu povedat, tak ma to nejako neohurilo. Citala som uz od teba aj lepsie veci, takze mozno preto. Netvrdim, ze je to zle...ale nevyvolalo to vo mne skoro ziadne pocity, prepac. A mozno som sa v tom aj trochu stratila, takze som z toho nemala ziadny esteticky zazitok. Ale zle to nie je.
    publikované: 26.07.2007 20:50:24 | autor: Queen of sorrow (resp. Kaena) (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Ehm,
    Mno dalo sa to..pripadalo to tak ako dajaká spomienka za ktorov človek smúti a chce ju zažiť ešte pár krát :) Vystihla som to?
    publikované: 26.07.2007 21:18:17 | autor: Simba (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Mno ovšem
    By to platilo keby to bola žena a nie temnota...to môže situáciu určiťe zmeniť! :) tročku som na to pozabudla...čitateľ si hneď myslí že je to človek a až potom zistí že je to temnota ktorá ho celkovo "ZJEDLA". Moja chyba :)
    publikované: 26.07.2007 21:24:21 | autor: Simba (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Môj názor: pripadalo mi to ako reklama - najskôr na auto v tvojom sne,
    potom na näkkú prikrývku, do ktorej si bol zahalený a nakoniec som očakávala slovo SAMOTA. Takýto postup ma vôbec neprekvapil. Jasné, že človek tam niečo tak naservíruje, aby to zaonačoval. Ja som takýto postup použila (nie na blogu) napríklad tak, že som opísovala niekoho po kom všetci túžia a v závere bol z toho vysnívaný euro jackpot. Takže veľa tvorivých úspechov.
    publikované: 26.07.2007 22:37:34 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  5. neviem preco ale..
    vobec sa mi to nepacilo.. ani ako sen.. ani ako realita.. ani ako opis.. ani pribeh.. a este aj.. odisla postupne??? to co akoze najprva jedna noha a potom druha.. a potom ruky? alebo co? no nepacilo sa mi to sory.. mas tu ovela lepsie veci. ovela.. sory ak som sa ta dotkol..
    publikované: 27.07.2007 08:46:44 | autor: pierre (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. *
    ja mám temnotu rada... a prišlo mi to príjemné ... celé tvoje písanie...
    publikované: 27.07.2007 09:06:14 | autor: lu (e-mail, web, autorizovaný)
  7. ahojky
    tak o toto: Mlčala ako vždy ale vedel som, že niekde v útrobách po mne volá „Chyť si ma!“ A tak som za ňou bežal. Vždy keď to vyzeralo, že ju už už mám vyšmykla sa mi pomedzi prsty a cítil som jej vnútorný smiech a výzvu „Chyť si ma!“. - som sa pokúšala včera ja...
    publikované: 27.07.2007 09:12:31 | autor: v7kraska (e-mail, web, autorizovaný)
  8. takže...
    ak mám pravdu povedať, od začiatku som vedela, že nepôjde o ženskú, ale že v tom bude nejaký chyták, no tou temnotou si ma trošku zarmútil... inak je to písané pekne
    publikované: 12.08.2007 15:48:28 | autor: knihomolka (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. zimomriavky
    - - - > to bola moja prvotná reakcia.
    neviem, ako je to trochu psycho ako si napísal, taký temný výjav, síce nič extra, ale tak ani zlé to nebolo... Viac by sa mi to páčilo ako báseň, ale aj v tejto forme to má svoje čaro. Hm, ale naozaj tu máš aj lepšie veci ;)
    publikované: 16.01.2008 20:11:50 | autor: lennerka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014