Pihuškov Blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Kam sa ubera ludstvo a kam kracam ja?

tak som sa odhodlal aj ja ako kopa iných na túto malú maturitnú tému len ja som ju poňal divnejšie

No kam asi? Do záhuby všetci bez výnimky. Nieje to fylozofia je to pravda. Všetko má svoj koniec aj začiatok každý z nás raz bude potravou pre červi a takisto aj naša planéta a všetko čo poznáme. Podstatné teda nieje hovoriť kam kráčame ale ako kráčame.

 Niektorí si to uľahčujú drogami, niektorí sexom, niektorí budovaním kariéry, niektorí manipulovaním ľuďmi, niektorí večným bojom! Ja osobne si uľahčujem tú chôdcu tým, že sa snažím rozosmiať ľuďí lebo ľudský úsmev to je niečo krásne! Hlavne pokial sa jedná o úprimný a jednoduchý úsmev bez bočných myšlienok.. len taký milý úsmevík :)

Dalo by sa, že je to taká moja malá droga. Preto zo seba robím veľmi často hlupáka častokrát to preháňam a končí to až na úrovni “trápny idiot” ale čo už, bolo aj horšie :)

Úsmev rozrieši kopu problémov lebo väčšina ľuďí keď sa usmeje aspoň trošku pozabudne na svoje dennodenné problémy a užíva si endorfínový prúd práve prebiehajúci v ich mozgu a svet je hneď a bit better. A toť je pocit, ktorý už i len keď vidím, že u niekoho vďaka mne prebieha je mi lepšie.. napĺňa ma to viac ako dvojitý špeciburger v dákom nenápadnom bufete a dokonca aj viac ako 2 litre medvedej krvi (uff to vypiť bol by som jemne že mimo). Je to nepopísateľný pocit, ktorý mi hneď zlepší to moje kráčanie a bol by som rád kebyže môžem ten pocit prežívať počas celej mojej cesty až po neúprostný nevyhnutný koniec.

 

A čo vy? Čím si zpríjemnujete tú svoju cestu životom? Bol by som rád ak by ste to tu napísali a podelili sa so svetom s vašimi receptami na životné šťastie :) Vopred díky za nápady … See ya Mafia


Aj vy mi dačo napíšte | stály odkaz

Komentáre

  1. tiez som sa snazil...
    a som so sebou spokojny..:) len ten komentar od profesorky na moju pracu sa mi moc nepacil... ale presiel som a nejakych 70% to sa da :)
    publikované: 06.05.2007 20:11:36 | autor: valasik (e-mail, web, autorizovaný)
  2. samozrejme..
    ja si svoje kracanie spriemnujem uchylnymi myslienkami a ich naslednym spisovanim na papier..
    publikované: 06.05.2007 20:12:01 | autor: pierre (e-mail, web, autorizovaný)
  3. :P
    znazim sa aj ja..kracat..no,v poslednej dobe som sa snazila aspon kracat :DD a bolo jedno ako..teraz je to uz vpohode :) a usmev ten vzdy potesi,kedykolvek a kdekolvek :) sak moja (vraj) najlepsia vlastnost,dvihat nalady :P a usmievam sa furt,tak hadam pomaham dakomu na jeho ceste :) a pierre,uchylne myslienky si nechavam pre seba :P
    publikované: 06.05.2007 21:13:02 | autor: kari (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. nice clanok, ako inak :)
    az na to,ze si pekne odbocil od toho, coho presne sa mala ta tema tykat, je to ok.
    Ano,smiech... je lekar,sice nie taky dobry ako cas, ale predsa len, svojim povolanim sa uzivi
    publikované: 06.05.2007 22:37:02 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. zaujimavy clanok
    len by som to neprirovnaval k maturitnej ... podla toho aka kritika bola na maturitne pisomky.. takze absolutne si odisiel od temy.. vlastne ja mam z toho skor pocit ze uz si ako valasik, co napise nadpis a clanok o inom.. toto spolu nesuvisi, dalej skus nabuduce take vecicky typu uvod, jadro, zaver ;)) resp. sa kukni ako ma vyzerat uvod a zaver a co v nom ma byt.. ale to sa hold este budete ucit, dalej spomeniem rozsah... keby to bolo tak 6 x dlhsie, splnalo by to snad poziadavky ..tolko kritiky..nebola by tam, keby si hned v perexe nespomenul, ze si sa pokusal o napisanie "mat. slohu"

    inac to je fakt zaujimavo ponate, trosku strelene, neskutocne citatelne.. da sa ;)) well done, thats all
    publikované: 08.05.2007 11:52:09 | autor: radkio (e-mail, web, autorizovaný)
  6. thx a lot radkio
    konečne poriadny comment :) .. + overall to bol aj môj zámer odbehnúť niekam inam :) a ako vidím vyšlo :)
    publikované: 08.05.2007 14:06:32 | autor: pihoslav (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. ked uz koment
    tak poriadny :D

    ale nie ..tak ja som len cital a videl osm tie chyby, t ak som ta o nich informoval..ja osobne nemam moc rad komentare typu :jesisiiiiiii toto bolo uuuplne super, parada, paci sa mi ako pises atd.." na kazdom clanku je nejaka chyba a ked sa o nej nebude nikto bavit, tak sa autor nemoze zlepsit :D asi :D
    publikované: 08.05.2007 14:23:33 | autor: radkio (e-mail, web, autorizovaný)
  8. bingo
    prestne tak ale to neznamená, že ma nepostešia tie postrehy v štýle "piho milujem ťa!! si úžasný!! a mimochodom pekný článok a tak" ale kritika je cesta k zlepšeniu :)
    publikované: 08.05.2007 18:15:57 | autor: pihoslav (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. cha-cha-cha
    chlape...veď ty si hotový filozof :D ja kebyže tento rok maturujem, tak si určite vyberiem túto tému, lebo má svoju hĺbku (nie ako opis môjho obľúbeného miesta, ale neodsudzujem)... tvoe poňatie tejto témy je veľmi špecifické, ale to si celý ty :D
    publikované: 13.06.2007 17:31:15 | autor: knihomolka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014